Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag låter texten tala för sig själv


Livsdepression

Sommar? Vinter?
Vad spelar det för roll?
Höst? Vår?
Vad spelar det för roll?
Det är ingen höstdepression,
Vårdepression eller vinterdepression

Det är en ständig årsdepression

Eller ska vi kalla den
Livsdepression?




Fri vers av Rebecca Broberg
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-30 19:48



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Du verkar ha det otroligt tufft. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Men det du skriver är flyktiga tankar och inte poesi. Vilket inte betyder att jag negligerar dina texter. Tvärt om.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rebecca Broberg
Rebecca Broberg