Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Stoppa denna känsla...

Stoppa denna känsla, jag känner mig så instängd
En ångestkänsla som etsar sig fast i benmärgen
Och vägrar att komma loss

Stoppa denna känsla, jag känner mig så instängd
En tegelsten i magen
Som tynger ner hela min kropp

Stoppa denna känsla, jag känner mig så instängd
Ett hårt tryck mot bröstet
Som förhindrar mig att andas

Stoppa denna känsla, jag känner mig så instängd
En huvudvärk som känns
Som en tickande bomb

Stoppa denna känsla, släpp mig fri!




Fri vers av Rebecca Broberg
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecca Broberg
Rebecca Broberg