Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi äger inte varandra Vi


Spegelbildsbenen




Benen som går framåt har spegeln bakom sig
Spegeln bakom benen har spegelbilden framför sig


Jag äger inte din spegelbild
Du äger inte min spegelbild


Benen som går bakåt in i spegelbilden framför sig
spegelbildens inre ben har spegeln bakom sig


Jag äger inte dina ben
Du äger inte mina ben




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 21:06



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det enda man får äga är de egna känslorna men har för någon. Jag gillar den här dikten och jag skrattar inte. Det är fullständigt allvar.
2009-04-09

  Caprice! VIP
Tack för mitt härliga skratt! Det behövde jag.
Klurigt hopkommet! Jag får många bilder av den när skrattet väl lagt sig.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn