Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan är oändlig



När man väl

greppar

tanken om hur

masslagrade

vi tycks vara

inser man,

att man är

sin egen Gud.




Fri vers av Heiven
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven