Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla

 

 

Vi möttes och jag skojade (clownen, alltid)

och jag tror att du undrade vad jag är

 

-Oroa dig inte, jag är ingen!

tänkte jag

 

men vet att jag är alla (kameleonten, alltid)

 

Hur förhåller man sig till en sån?

 

Man slår följe på vägen, kramas och säger;

-Vi ses igen!

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-30 23:24



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ingen och alla - samtidigt!

Fyndigt knåpat! :))
2009-04-02

  KristinaE
.. snyggt om oss ALLA!
2009-03-31

  Carola Zettergren
Mycket bra...den stackars kameleonten anstränger sig för att smälta in så mycket ibland, att den nästan mister sin färg...Bokmärks omedelbums!!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP