Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presidenten förnekar


Eritreas president förnekar

Brist på press frihet

”Vaddå det finns ingen”



Han förnekar även övergrepp på oppositionen

”Vaddå det finns ju ingen”

Alla älskar oss….



(lika mycket som Papa Doc och Baby Doc)




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO