Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LO Pension nästa


Japp nu kommer det
Som man väntat på
LO:s avtals pensioner….

Olausson var avtalschef
Han var duktig på avtal
Åt sej själv mest verkar de som


12 miljoner är inte fy skam
ja inte skam för dom verkar de som

”LO pensioner nästa”




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO