Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuddämpad tystnad



Din tystnad

Är laddad

Den är som död i form av

Ljuddämpad tystnad

Som en pistol med ljuddämpare



Kulorna finns redan men dämpad så

Schwisch schwisch

Så kommer dina tysta kulor

Och skjuter mot oss…..





Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO