Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det pessar



Han brukade kolla om pessaret
Fanns i sitt ”fodral” när han var inne
I badrummet

Då visste han om hon ”var på g” så att säg
Så han brydde sej till slut inte att ”kolla annat”
Men nu var det borta

Och han kom in
Men hon ville inte
Han kände sig fram ändå
Han kände hur fuktig hon var
Men han skrek ”fan jag vill inte”

Hon hade också varit ute på kvällen
”Mer ute än han” verkade det som
Så nu… undrade han

Det var första spiken i kistan
Eller kanske den sista redan
På morgonen så frågade han
Rädd för att svaret skulle vara ja
Rädd för att svaret skulle vara nej

Men modet räckte i alla fall för att fråga
Så är det inte för alla..




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-04-05 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO