Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Debattörer


En gång fanns det nåt slags etik
I debatterna. även på nätet
Man kunde bjuda på sej lite
Ge lite personliga erfarenheter
Och det bjöds tillbaks ofta

Det var ändå tuffa tag
Det sades både det ena och det andra
Men väldigt sällan nåt annat än
Vad som hade med debatten att göra
Det var liksom en annan tid

Nu så finns det andra sorter
Andra typer, 2 sortering, eller 3:e
Typer av sämre sort, utskott…
De använder ev information för att förvränga
Sabotera och försöka på alla sätt nedvärdera andra debattörer

De kallar det för ”mindervärdighetskomplex”
Om man säger nåt om det för ”man menade ju inget sånt”
Och om man som jag nu påtalat även detta beteende
Så försöker man återigen att göra även detta
Till ett slag för sitt mål, att nedvärdera för att själv
Stå där, oftast med väldigt få argument
Men i alla fall ”segrare” enligt sig själva




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-04-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO