Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte 1:a april men "det känns nära, bokstavligt"


DUMSNUTEN


Idag är det inte 1:a april
Men man kan tro det

En ”polisman” var ut och körde
En annan bil var efter och
Enligt ”polismannen” så kom han för nära
Men mannen körde om och
Snutbilen kom efter
Körde efter i flera mil innan han blinkade
Och körde om

Det visade sej att denna ”polisman”
Tog fram blocket och anmälde mannen
”för brott mot att köra för nära polisbil”
Så han ålades att betala 2000 kr i böter
För att…. Han kört för nära snuten
Som om nån, ville va nära snuten
Snuten…

Och enligt Östersunds tingsrätt så ska
Mannen betala böter
För det ohyggliga brottet att ha kört
För nära en snutbil
Fast när de behövs så finns de aldrig
Uppenbarligen har de för lite att göra…




Fri vers av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 06:42



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Makt makt makt och åter makt...
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO