Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBS VIKTIGT MEDDELANDE



DET MEDDELAS FÖLJANDE:

Invigning av krematoriet i Ede
Har äntligen kunnat genomföras
Det har nämligen varit dösäsong

”Alla som skulle dö hade redan dött”
Sa ansvarig tjänsteman
Fritz Skjut von Mehr

Men så fick man då äntligen en ”klient”
Vilken värmde deras hjärtan

Emellertid så tillstötte det komplikationer
Den döde hade en inopererad pacemaker
Som exploderade inne i brännkammaren

”Det var som när Viggen sprängde ljudvallen”
Sa en förstummad iaktagare

Reparationerna beräknas ta c;a 3 månader
Under den tiden så ”bör man inte avlida”
Tycker då Fritz Skjut von Mehr

Risken kan vara att de får bli en lång brasa med
T-sprit i gamla uttömda krematoriet
”Det gör ju bra med alkholister som är naturligt
Indränkta” säger Friz

”Men för andra kanske det inte är så behagligt”
Vilket kanske kan synas som en omtänksam inställning.




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO