Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROFFARNAS STORMÖTE

De var möte bland bandirektörer
Och andra högavlönade direktörer

Svårt att skilja på dom…

ROFFE Jan Carlsson
ROFFE Knut Palmstjerna
ROFFE Kurt Jacobsson
ROFFE Sven Platzer
ROFFE Jan Johansson
ROFFE Nils Pyssling
ROFFE Ragnvald Ragge
ROFFETurolf Tunhammar

Alla dessa ROFFARE var då samlade
Och bestämda som första fråga
Att fortsätta att Roffa




Fri vers av LassO
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO