Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromsen


Du vet då
Då på sommaren
Vid vårt badställe
Du låg där så brun
Så skön
Så vacker
Nästan string
Du låg på mage

Och bromsarna surrade
Och en satte sej på dej
Strax bredvid stringen
Ja menar
Va fasen
Va ska en oskyldig kille göra

Hur ska man kunna hålla sej
Inge kul med bromsbett
Så de gick inte
Jag kunde inte
Hela min själ skrek
SLÅ IHJÄL BROMSJÄVELN!!!

Jag gjorde det
De liksom smaskade lite
Och, de fanns andra som uppmärksammade det hela
Småskrockande såg man alla bakom
De värsta var nog att vi inte hitta
Nån broms, fast vi letade
Men kul var det även
Om du tittar misstänksamt på mej fortfarande
När det kommer på tal…




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 01:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ett leende i natten du gav mig här. Visst älskar vi ibland dessa insekter.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO