Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klantiga föräldrar


En lärare tejpade igen munnen

På en sexåring

När han inte ville va tyst

Och när han sa kan du inte va tyst

Svara ungjäveln att ”du kan va tyst själv”



Det är inte läraren som ska straffas känns de som

Det är dessa klantiga föräldrar…

Idiotiska föräldrar..




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO