Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offentlig ofantlighet som vanligt


128 SVT Text Tisdag 31 mar 2009
INRIKES I KORTHET 31 MARS



Dyrt När Malmö stadion nu invigs är
det ett kostsamt bygge. 300 miljoner
dyrare än den ursprungliga planen och
kostnaden blir 695 miljoner kronor,
skriver Sydsvenskan.

---------------------------------------------

Man måste undra, va i all sin dar
Kan aldrig offentliga upphandlare
Lära sej räkna…

Ska människor i kommunerna
Bara acceptera dessa ständiga
Över uttag av skatter som blir
Följden.

300 miljoner dyrare är 76 % dyrarare
än vid beslut…
Ett företag hade gjort konkurs med såna
Dåliga kalkyler…




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO