Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAMATORIUM


När man dör
Så hamnar man på krematorium

När man lever borde man kunna gå
På kramatorium

Vissa söker sej till kyrkorården för andlig kontakt
Och umgås eller gråta över den man saknar

Tänk er att gå till kramatoriet
Och umgås
Få lite kroppskontakt när man är ledsen
Och behöver känna nåt levande
KRAMATORIUM




Fri vers av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO