Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga krav

Barfota med tomma händer,
ögon som skvallrade: - Det var en
gång...

Med famnen full av solsken,
läppar med en ständig
sång...

Hade inga krav, inga måsten,
ville bara glädja och
ge...

Misstänksamheten frodades runtom,
den ville inte riktigt
se...




Fri vers av alikavalika
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika