Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nuet,en dröm och då-et.Plus en innerlig önskan


Orka

Vattnet stiger.
När jag
instängd i bunker
och inte kan röra mej
och vattnet bara stiger.

Föll ner i en
uttorkad
brunn
Där ovanför stod
folk o tittade ner.
De tittade
och tittade.

Föll i vattnet,
treårig
från brygga.

Drypande våt,
mammapappaalla
tittade
och det såg roligt ut.

kasta ner ett rep.
Snälla håll om mej.




Fri vers av durr
Läst 239 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-31 16:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt; hur du vinklar texten från olika håll. Andas rädsla, längtan, tillit o bristen på densamma.
2009-04-01

  CJ
Bra!!!!
2009-04-01

  Leif Furstedt
Då eller nu, så griper du fint om tanken.
2009-03-31

  Ronny Berk
en bild som drar till sej intreset, texten kan vara en barndoms upplevelses verklighetsskildring eller ett vuxenlivs osäkerhets känsla, mellan raderna skymtar framtids förhoppningar...
2009-03-31

  Yrre VIP
Gripande och tar tag i tanken. Bra!!!!
2009-03-31

  Carola Zettergren
Slutstrofen är underbart bra!!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr