Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retur

Det jag kände
kastades tillbaka till mig

Din tystnad
kvävde




Fri vers av mariann
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-09-13 12:39



Bookmark and Share


  Agnes Scott
Ord med mycket styrka, de utsrålar någon slags känsla som går djupt in i mig. Det känns verkligt.
2007-09-07

    Mejja
Starka små ord med budskap!
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann