Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Naken
sorg
blir sällan besvarad.

Den svarar alltför starkt
till
den egna
privata sfären.

Vi tar det lite mer
distanserat
med större
och
högtidligare ord.

Lite mer
präst-aktigt
som
färg,
ton-art
synonymer.

Så stör den
inte inre tryggheten o sorgen
lika mycket och starkt.

Då menar jag
SORGEN.




Fri vers av durr
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-31 18:39



Bookmark and Share


    baruk
Instämmer med CJ!
2009-04-05

  CJ
En stark text !!!
2009-04-01

  Yrre VIP
Bra skrivet med vackra ord!
2009-04-01

  Ronny Berk
en berörande text som väl förmedlar känslor av otrygghet och sorg, väl funnen rubrik till den poesin...ja...
2009-03-31

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!..sorgerligt nog, så är det ofta just så..
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr