Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baskeligen


Han kallade sej ekonom
Han hette Bask
Agerade som om han klämt
Sin lilla….

Talade som om han tillhörde
Ett vitt patrask
Allt skulle va som han bestämt
Bakom sin flinande mask

Men världen ville inte vara som han
Sa att den var
Och trovärdigheten försvann
Men han var kvar

Som att hålla i repet han fann
Mens båten far
En slags dålig kopia av man
Men lika dåliga svar….




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO