Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart på Vitt

 

lägger mitt huvud mjukt mot ditt bröst

omgärdas av dina varma andetag

omfamnas tusenfalt av din underbara själ

 

vilar mina armar hårt runt dig

släpper inte taget

sjunker inåt när våra hjärtan

saktar ner för att mötas i samma takt

 

och det är först där

som jag förundrat inser

att döden allena

är det Enda som någonsin kan skilja oss åt

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-31 20:27



Bookmark and Share


    Erika H
vacker insikt som lämnar stor känslokraft efter sig

mjukt och smekande bildrikt
2009-04-01

  Rockalex
Starka kärleksband
2009-03-31

  Lena Krantz VIP
Så står det skrivet
i svart på vitt!

Härligt, mjukt och livsbejakande!
2009-03-31

  Ronny Berk
så vacker poesi där tillits och värmes kärleks känslor så väl förmedlas...njutbart att få ta del av ...ja !
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol