Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyps

 

Du spänner ut mörka vingar

slår några slag och lyfter

ännu en gång

 

Jag ser på, besviken  

när de matar höken

ännu en gång

 

Ni förstår väl att ni

när

skuggor?

 

Ni förstår väl att ni

tär

kraften?

 

Ni förstår väl att
när skymningen stiger
och slukar horisonten

så är det inte ni som flyger

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-31 20:45



Bookmark and Share


  korpfjäder
jo, jag tror jag förstått
men ändå händer det att jag förvånat upptäcker att jag blir kvar när skymningen faller.
väldigt fin text det här.
2009-04-06

  Lena Renman
Bra bra!
Lena
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP