Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste vara tyst

Jag måste vara tyst; jag får inte säg ett ord.

Jag måste vara tyst; det här är alltför stort.

Jag måste vara tyst; jag hatar att vara tyst.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-09-13 13:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja ibland är det sååå svårt.....man liksom bara måste....
2005-09-13

    Shadow
Otroligt jobbigt vackert. Jag vet hur det känns...
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson