Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dib

Står här i elden,
känner hur elden slickar
mig med sina värma lågor,

känner hur huden kokar,
öppnar munnen och ska skrika på hjälp

men enda orden som kommer ur munnen
är död är bättre död är bättre..




Fri vers av Morgan
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-09-13 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan