Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAO


Maos lilla röda
Maos många döda

Han hade en hobby
Likt Orwells 1984 så
Såg han sex som fel
Eller han ansåg att man inte skulle ha sex

Ja alltså, han kunde ha, men inte andra
Han hade det med alla kvinnor han kunde få
Han satte på sina vänners och underordnades kvinnor
”ingen hade nåt emot det” ;=)
Vem fasen skulle vågat det?

Maos lilla spröda
Maos lilla röda
Maos stora möda
Mao ville den knöda

Sen snackade han om kultur
Mördade gråsparvar
Men huvudsakligen så tog han oskulder
Den fan…
Därav färgen....kanske
"Maos lilla röda"




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 18:55



Bookmark and Share


  Lady Alassa
tre versalers verkligt vitsiga rubrik
en nödvändig och behövligt upplysande text för oss som med mej ännu tror att kulturrevolutionen var en fantastisk grej bara för den svepte ut oss på glest befolkade kollektivjordbruk här i Sveriges fria land med vår egen vilja och ärliga övertygelse
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO