Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eko av ovisshet

 

 

 

 

 

jag har fumlat vilse
bland livets meningar och ord
min penna är frusen
på dessa vita oskrivna blad

jag saknar beslutsamhet och mod
pennan darrar i min hand
när jag tänker på de känslor
som längtar ut

för hur skiljer man vitt från svart
vad är rätt och vad är fel
när vägen delas i två
hur vet man åt vilket håll ska man gå?

hjärtat på en sida
logiken på den andra
ska man följa källan till livet och kärleken
eller någon dum teori man fått för sig?

så många frågor
så få svar

min mun stängs igen
mina ord göms undan

och nu är natten här igen
tända ljus och rena lakan
en tom säng ståendes i ensamheten

tankarna kommer igen
och orden jag aldrig sa ekar i natten

ekar
i tystnaden

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-01 03:20



Bookmark and Share


  Littlesunshine
Underbart slut! Gripande och det väcker funderingar
"vilka ord sades inte?".
Briljant!
2009-04-01

  kärleks ängel
visst är det frustrerande att inte hitta svaret.
jag rekommendera att följa vad ditt hjärtan känner!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP