Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördaren Mao


I över 60 år
Har Kineserna plågat Tibetanerna
6 miljoner människor
Tibetaner har dött
Under dessa 60 år
En hel mansålder av död

Initierat av Mao
Fortsatt av efterkommande regimer
Mördande arvtagare
Till mördande regimer
Kina kan ibland gnälla över att de dödats Kineser
Men det verkat var rätt duktiga på det själva

Både på att döda sina egna
Och andra…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2009-04-17 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO