Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitdåliga Skydd


Visir i pannan
Va fasen har hockeyspelare
Visir i pannan för…

Då borde han faktisk lika gärna va utan
Som att ha en trasig kondom…




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-04-17 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO