Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnmat


Barnmat
Man undrar varför folk köper barnmat
Åt sina ungar
Mer än bara för…
”trängda lägen”

Ingen grupp har väl fått så mycket
Attentat, som barnmaten
Ingen grupp så många fel
Och dessutom, alla äter väl
Och har en egen mixer…

Om etiketten skulle ramla av
Så har du dessutom ingen aning om
Vad det är…
(de vet du inte ändå, kolla "sörjan")




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO