Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besittning


Vill du ta min kropp i besittning
Inte bara för betitting, sa hon
Så måste du göra ett närmande

Hon dansade framför honom
Och viskade dessa ord
Med lagom långt skärmande

Efter detta svärmande
Så måste du ha en rittning
Med sadelgjorden av
Och inget mera fjärmande




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-04-13 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO