Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Markkontakten



Jag tror vi tappat markkontakten
Och livskontakten
De finns inga maskiner som tillverkar
Fyrkantig mjölk

Frysen kläcker inte skalade kycklingar
Eller kantiga nuggets
Grisarna föds inte som korvar
Eller bacon

Äggen ser ut som de gör
Men gissa var de kommer ifrån
Bröd bakas inte i plastpåsar
Och degen måste jäsas

Mjölet växer inte i påsar
Och apelsiner inte i nätpåsar
Men man undra faktiskt
Om inte många tror det..




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-04-10 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO