Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bi döden


Bin dör
Av nån anledning
60-80% av vissa biodlares bin
dör eller försvinner

På 2-3 år maximalt
Skulle det bli världssvält
Om alla bin dog
Men nu ska vi bara snacka om isar
Och isbjörnar

Men bi samhällen försvinner
Och dör…
Bi produken är liv
Och pollenering
Den är livsviktig för alla…





Fri vers av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är skrämmande och känner till det! Bra skrivet
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO