Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~~**~~


LILLA MAMMA



Lilla mamma...

mitt hjärta gör ont
när beröringen
av dig
finnes så långt borta

Du spottar,
av avsky när
du väser de hemska
orden...
- jag skäms för dig, och vill
aldrig mer se dig.

Trots detta finner jag
i mitt hat,
kärlek till
dig
som du aldrig
kommer att få.

Kära mamma,
jag skall förädla min tid
och låta den bli till guld
i mina avbilder




Fri vers av Heiven
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven