Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pansar, porslin


jag klär mig
i kalla ögon
och ointresse

sållar först agnarna från vetet
och flamberar
sedan till oigenkännlighet

ett steg tillbaka
är inbyggd reflex

sen samma söta
igen för en stund,
på återvunnen mark

du har fulländat taktiken,
säger min
sanningssägare

han måste fan vara
självmordspilot

du sållar inte
du raderar
alla

min [bort]förklaring
genomskinlig
jag har misstagit
sex för kärlek

trott att handen mot höften
rörelserna
kraften

skulle vara
som klipporna
evighet




Fri vers av San
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-09-13 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

San
San