Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparkpumps and mindbreakingheavyshit liksom å snart e de helmilen i pildammarna,

 

 

Det jag inte vet om mig själv, det måste jag reda på

Det jag inte kan ta reda på - det måste jag möta

Det jag inte kan möta - det måste jag skapa

Det jag inte kan skapa - det måste jag visualisera

Det jag inte kan visualisera - det måste jag förstå

Det jag inte kan förstå

 

är varför; det förhåller sig så..




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-01 15:55



Bookmark and Share


  Psycrealm
Något i stil med Psycrealm själv
2009-06-12

  Nina Ahlzén
mindbreaking ja, för att inte säga lite...sköna slingor här för den grå massan(i mitt huvve allså..:) jasså e de helmilen snart?
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#