Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordtorka.


Om du kunde höra

 

 

 

mitt inre skriker
det finns så mycket som vill ut
men jag stänger in allt
för rädd för vad som skall hända
om jag lade mitt hjärtas ord i ditt öra
om jag lade mitt hjärta i din hand

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-01 17:23



Bookmark and Share


  kärleks ängel
hur mycket har du inuti dig??
så vacker!!!
så mycket kärlek!
2009-04-13

  JessicaB
Oerhört vacker text. Personligen känner man igen sig i din text.
Fortsätt att skriva, :)
2009-04-02

  Seasons VIP
Bra skrivet!
2009-04-01

  Carola Zettergren
Mycket bra!!!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP