Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du har svårt för att sova

när mörkret och kvällen faller på, så finns det faktiskt lösningar att tillgå

Förklaring följer ….

Antingen så går du till gymmet och lyfter lite skrot och springer lite på löpandet eller så älskar du med din älskade varje kväll
då du ser till att det går för er båda två
Så skönt så
För efter att ni har fått en varsin utlösning lär ni somna in gott
i varandras armar
Men annars så finns det faktiskt andra lösningar att tillgå
för då behöver du bara slå på en fet
eller två
Därefter så lär du dra timmerstockar hela natten
Snarkandes ….
ZZZZZZZZZZ
*Ler sött*

Om du har svårt för att sova så finns det alltid alternativ att tillgå
Frågan är bara hur mycket energi som du orkar lägga ner på att bli trött
innan du somnar in så sött …

Ken Cassel
1/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 17:38



Bookmark and Share


  anita VIP
Jag hoppas du sommnar riktigt gott när du somnar.. Mycket bra skriven.
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel