Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu håller jag käften

Har redan sagt för mycket
Säger inte ord till innan jag får min advokat
Vad dom än kommer att beskylla mig för så kommer jag att neka
Jag har inte gjort någonting
Jag har inte gjort någon illa
Jag känner inget hat emot någon

Nu håller jag käften
Har redan sagt för mycket
Och det eftersom jag har varit med om förr, så vet jag om nu för tiden
när jag ska hålla min käft
Så nu säger jag inget mer för jag tänker inte tjalla på någon
Jag tänker inte säga ett skvatt
Om det inte är berättigat då förståss
Mördare och annat löst pack då, förståss
De som håller på att terrorisera och slåss mot hederliga och små oskyldiga
små människor

Kriminalaren säger
Det är din tur att gå in på förhör
Jag svarar
Stäng dörren
Väck mig när min advokat kommer
Arg som ett bi smäller han igen häktesdörren med en smäll
Själv så låg jag där på en naken madrass och undrade vad jag gjorde där
Kände mig så ömklig och samtidigt snäll
för när det kom fram till kritan så var jag oskyldig
I alla fall för den här gången ……..

Nu håller jag käften …..

Ken Cassel
¼-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-01 18:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag kan förstå dig
2009-04-01

  Suzy med punkterna
Känner känslan!
2009-04-01

  anita VIP
Mycket bra skriven. Stor applåder.
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel