Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världskriget Sista dagen

10 000 stupade sista dan
3 000 var amerikaner

11 nov 1918

och detta hände
FAST de visste

Skicka ut soldater sista dagen
Sista timmen
För att ”ta nåt” innan kriget är slut
Dan efter så ”får det staden ändå”

Mord utan anledning
Utan vinst
Utan relevans

Och dessvärre
Utan straff…

Världskriget kallades det då
4 år av krig
För nu snart 100 år sedan




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO