Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du ser en buss där det står nåt med "verktyg" på... säg bara nej, eller låt dej luras... för du blir alltid lurad...


Rullande skojare


Han hade skaffat sej ett slags skägg
På hakan
Såg man från sidan
Så såg det väldigt likt en fitta
Så han kallades "fittansiktet"

Han var Stockholm "värsta" verktygsförsäljare
Värsta i flera varianter
Men mest, värst som beteende
Men har försökte alltid släta över med ett garv
Att han sålde hade mer med dumhet
Hos hans kunder att göra

Humlan var nåt som han liknade
Han hade inga hämningar så
Humlan var ett perfekt beskrivande
Av hur han fungerade
Humlan kan inte flyga
Fittansiktet kan inte sälja
Men ingen av dom hade intellekt nog
Att förstå det "så humlan flög"

”Jag sålde åt en idiot” var en vanlig kommentar
sen garv
15 % på svetsar
20% på elmaskiner
30% på hylsor och annat, d v s allt som kom
från China… låter bra eller

Javisst de kände sej speciella i den bussen
Fick rabatt, och köpa Jula verktyg
I plåtaskar med röd färg
Och folk går på det gång på gång
Men de fanns en grym skillnad till
Och det var på priset

Bussägaren skulle ju ha sitt och de var inte lite
Säljaren fick 17% på allt han sålde
Följaktligen så ökade priset från produktionen i Kina
Med över 1000 % innan det var klart
Var de nån som talade om ocker
Men faktum är att man är ganska talangfull
Om man kan sälja skit och kalla det kvalite
Talang för att lura folk….

Men över 100 gubbar åker runt i Europa
Och lurar folk på folk
Dag efter dag
Sånt är livet för landets kanske största
Skojarföretag…




Fri vers av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO