Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över nu



Fjärilar lättar från min mage

ro fyller skrymslen och vrån

Trösten vilar hos barnen

och allt är som det ska vara








Övriga genrer av Agnes
Läst 671 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-04-01 20:47



Bookmark and Share


  LassO
så härligt... känner igen den ljuva känslan
2010-04-17

  Eva Langrath VIP
rofyllda rader som talar ångest som lättat
2009-07-11

  ia VIP
ord som skapar rysningar av fullkomlig frihet
helt underbart
befriande
2009-04-20

  Björn Donobauer
Genom regnvattrat glas
såg jag din stormdrivna kamp
mot ursinniga elementa

att nu se dig, vilande
tuggande ett smultronstrå
mot klarblå himmel

torkar tårar här och där
gör utblicken klar igen
och rynkorna blir leenden..

vivere in pacem
2009-04-02

    Bodil Sandberg
Underbara befriande rader...allt är som det ska vara - härligt!
2009-04-01

  Fredrik P. VIP
underbart efter
allt elände
som varit...
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes