Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cookie

vill äta dig
men ändå ha dig kvar
sluka dig hel
uppfyllas hårt
ändå ska du finnas
där
synlig levande varm
vill tugga dig långsamt
slicka i mig
varje smula
och känna dess
smekande kittlingar
nerför
innanför
upptäcka varje bit
hos dig
varje lukt
varje smak
varje färg
form,känsla
sånt som går lätt in
ner glidande
även mer trögflytande
hårt
för stora bitar för
att förstå ibland
måste
tuggas om och om igen
finfördelas
in och ut
måste du
gång på gång
jag är rädd
samtidigt som jag
gläds åt
att
det kommer att
förflyta
lång tid
innan jag
är färdig
med dig
om det nu någonsin
skulle ske
men den dagen
tillreder jag
alla
ingredienser
igen med
den sista
smulan av dig
som magiskt
hemligt knep
för evig
njutningsfull
god smak
u taste mmmmm.....




Fri vers av firefire
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 20:48



Bookmark and Share


  Roula O
härlig text..mmm kan känna smaken av denna "cookie"...
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire