Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vår kärlek nästan rott i hamn...

helt plötsligt
snabbt
men ändå inte
som en
överraskning
så slogs jag
ner igen
knockades på
den nionde ronden
av tio
viljestyrkan blev svag
när tron dök ner i
vattnet med ett magplask
färgade över
alla vackra färger
med matt svart
heltäckande
din reaktion
var inte onormal
men oväntad
och vår väntan fick en
tvärvändning
ett knytnävsslag
i magen
vore skönt
i jämförelse
med denna
sofistikerade
tortyr
på vuxna
bättre vetande
människors vis
om jag orkade
skulle jag
förklara
för dig
vad och
att jag menade
inte vad jag sa
jag ber om ursäkt
förlåt
jag blev bara så rädd
när vår kärlek
nästan rott i hamn
så rädd för att
trilla ner i din
underbara famn
så rädd för
att lämna ut
och blotta mitt
begagnade
utslitna
svaga
hjärta
så rädd för att
älska igen
för jag känner
inte kärleken så
bra
efter
så många stunder
av sorg
och
besvikelser
jag är ledsen
och hoppas att
du tar mig
som den jag är
som den du är
för jag vill ha dig
och bara DU
kan göra mig hel
lovar att
försöka
glömma mina
rädslor
för kärleken är
starkare
och väntar på
sin chans
här är din




Fri vers av firefire
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire