Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny fas (finns ej ord för den) eller bara en önskning....ej desperat

Jag vill inte längre
önska
din kärlek

Jag vill känna
den nu

din kärlek

och aldrig
någonsin
behöva
förklara igen

även om jag
skulle skriva
tusen och
åter tusen
vackra ord

tillägnade dig

Jag kommer
nog aldrig
sluta skriva
men jag är
så trött på
att önska

ingen stjärna
har fallit

så hur ska jag då
kunna veta om
den slår in

nej,
jag föredrar
att du visar mig
på ditt

älskande vis

om du nu
älskar mig
så som

jag
hjärta
dig




Fri vers av firefire
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 21:44



Bookmark and Share


  erkki
Innerligt och fint. Äkta. Det är mina spontana intryck.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire