Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använd cykeln till bättre tider!

Fågeln den flyger
Jag nyser i vårsolen
Himmelen blå, den tänker jag på
Funderar på allt jag uppnått
Och alla mål som än står okryssade

Mycket har man sätt och hört
En del svaga tider har man upplevt
Nyckeln är att använda kroppen
Genom mod cykla upp för branta backen

Benen för kraften
Armarna för balansen

Och så far man iväg
När man minst anar det!




Fri vers av Bellé
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 21:58



Bookmark and Share


  Manal
visst är det så, när man minst anar det så tar man igenom sig svåra backar..
Du har nog missat att du har stavat cykeln fel, kramar
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé