Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håller på tredje oavsett utdelning :)


rollspel bollspel trollspel

 

 

rollspel

 

via ord

via text

via bild

via ljud

via hel livsteater

 

rollspel

 

för att ha kul

för att visa

för att befästa

för att våga 

rollspel för att överleva

 

men rollspel för att vägra leva genuint

är inte mer än flykt

 

så skyll inte på andra

om kyssen är kall

 

 

rollspel för att skjuta åtsidan sin letargi

eller

rollspel för att njuta sinnens

magi

 

 

så skyll inte på andra

när kärleken är all

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri