Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa människor är inte människor...


Sista dagens



Sista dagen
Den allra sista dagen

Pershing skickar ännu människor i döden
Tyskarna vinkar tillbaks
”gå hem” vinkar dom
"Ni får snart allt i alla fall"

Men Pershing vill ha ära
Som den ärorika general han är
Själv sittande och förande ”sitt pennfäktar krig”

1 minut innan vapenvilan
så dog ”den sista” amerikanen
I världskriget…

(ja ”direkt död” alltså sen dog människor
i åratal efter det… men det brydde säkert
Pershinh ännu mindre)




Fri vers av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO