Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkitektritat


”huset är arkitekt ritat”

Står det i annonsen

”Vem fan annars”

Tror mäklarna att andra hus
Ritats av vaktmästaren på pantbanken
Eller Svettiga Svenne, a-lagare
Kåta Kurt, torsk på horhuset
Eller Virriga Vera på psyket

Så mäklare måste vara smarta
”En arkitekt har ritat det huset”

Ooops, grattis…




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 02:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ligger något i det precis som det ibland står i annonser, designad tröja...
2009-04-08

  Bjarne Nordbö
Ja man kan ju undra.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO